Při nákupu nad 1000 Kč, doprava zdarma.

Hodnocení obchodu

4,9 165 hodnocení
5
157x
4
2x
3
1x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hanka | 14.4.2024
Dobrý den. Podprsenku jsem si koupila na doporučení známé. Ano, nosí se v zimě celkem fajn, protože je v ní teplo. Přes léto to ale je jak mít na sobě beztvarý neopren (mám totiž malá prsa, ale velký obvod hrudníku, takže velikost XL na moje malá prsa nefunguje - ono to totiž nefunguje tak, že čím větší hrudník tím větší prsa… na obvod je mi jen tak tak a prsa mají rezervu. Podotýkám, že moje BMI je 23.5, aby nedošlo na fashaming 😅). Je super, že do ní nejsou potřeba vložky do podprsenky! A oceňuji i širší ramínka. Jen nechápu ten střih… vypadá to hezky, ale fakt špatně se v tom kojí. Což je trochu problém, když to má být kojící podprsenka, ne? Musím mít obě strany odemknuté, aby mě podprsenka do kojícího prsa neřezala zespodu a i tak to není vůbec pohodlné. Trojúhelníkový střih klasických podprsenek nevznikl jen tak. Je mi líto, že jsem podprsence dávala tak dlouho šanci. Už je totiž pozdě na to, abych ji vrátila.
DK Avatar autora Denisa Kolínová | 10.4.2024
Zboží hezky sedí, moc pohodlná podprsenka. Rychlé dodání a komunikace 🙂
KF Avatar autora Kristýna Franzová | 6.4.2024
Jsem velmi spokojená. Vložky nejsou potřeba.Funkční i velmi hezky zpracovaná.
AU Avatar autora Antonie Urbancová | 5.4.2024
Jsem velice spokojená. Krásné a funkční zboží, nesmírně pohodlné, rychlé dodání. Konkurence nemá šanci, natož pak vložky do podprsenky.
JD Avatar autora Jana Dolanská | 28.3.2024
Velká spokojenost, rychlé doručení.
K Avatar autora Kristýna | 27.3.2024
Naprosto boží podprsenka. Extrémně pohodlná a ještě k tomu kojící. Co víc si přát?❤️
L Avatar autora Lucie K. | 26.3.2024
Doporučuji.
BB Avatar autora Barbora Bláhová | 22.3.2024
Rychlost. Doporučuji.
D Avatar autora Denisa | 20.3.2024
Skvělý obchod, skvělá podprsenka. Nejsou opravdu vůbec potřeba vložky do podprsenky. Mám již druhou a velká spokojenost. Nemám vůbec žádné výhrady.
AL Avatar autora Aneta Lechnýřová | 20.3.2024
Objednala jsem si jednu na zkoušku a hned druhý den zadávala objednávku druhou, tak moc jsem byla spokojena! :) Podprsenka extra pojme opravdu hodně tekutiny, takže jsem se konečně v noci nebudila celá mokrá. Navíc její materiál je hezky jemný, vůbec nedře, jak to znám od papírových vložek. Tuhle podprsenku doporučuji, nebudete zklamané. :)
AK Avatar autora Adéla Kadeřávková | 19.3.2024
První a určitě ne poslední objednávka, podprsenka plní svůj účel, je krásná.
EK Avatar autora Eva Kolková | 11.3.2024
Přehledné informace, rychlé dodání, krásně trefená velikost podle popisku, jen tvar podprsenky nesedí úplně na 100%, ale i tak je pohodlná.
Avatar autora Lenka Švecová | 11.3.2024
Spokojenost.
TB Avatar autora Tereza Berankova | 11.3.2024
Spokojenost:)
Avatar autora P. | 8.3.2024
Po prvotní negativní recenzi bych ráda přidala jednu pozitivní. Koupila jsem hug me extra a již není problém s protékáním a jsem velmi spokojená. Podprsenka vypadá hezky a plní svůj účel. :)
LD Avatar autora Lenka Doubravská | 6.3.2024
Perfektní vyřízení objednávky, se zbožím jsem spokojená.
PT Avatar autora Petra Tomeckova | 1.3.2024
Velmi spokojena. Jsem rada, ze nemusim pouzivat vlozky, ktere se v podprsence vecne krci. Jen jsem mela zvolit Extra na noc.
LC Avatar autora Lucie Charvátová | 1.3.2024
Velmi rychlé dodání a podprsenka splňuje, co slibuje. Příjemný materiál a prsa jsou v suchu. Pouze bych uvítala větší výběr velikostí - mám menší obvod a velké košíčky. Volila jsem menší velikost kvůli obvodu a prsa mám docela zmáčklá.
KL Avatar autora Kateřina Lacinová | 1.3.2024
Rychlé dodání a s produktem jsem spokojená :)
LS Avatar autora Lucia Sedláčková | 29.2.2024
Maximálna spokojnosť 👌škoda, že som ich neobjavila skôr. Rýchle dodanie a podprsenka je skvelá. Jediné čo by som doplnila je pohrať sa ešte s veľkosťami. Objednala som L kvôli veľkosti košíku ale na obvod by mi stačilo M. :)